ΑΠΟΣΥΡΣΗ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Σκεφτείτε «πράσινα» & βγείτε κερδισμένοι!

Το έμπειρο προσωπικό μας, στη RE-CARS, πραγματοποιεί την οριστική απόσυρση και ανακύκλωση αυτοκινήτων και οχημάτων παντός τύπου, για τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε τη διαγραφή και την ανακύκλωση ΙΧ, ταξί, βαν και φορτηγών, καλύπτοντας με επαγγελματισμό όλα τα διαδικαστικά και τις παρελκόμενες εργασίες.

Εμείς παραλαμβάνουμε το όχημά σας από το χώρο σας, χρησιμοποιώντας τα ιδιόκτητα φορτηγά μας, χωρίς καθυστερήσεις και έξοδα για εσάς. Εν συνεχεία, εκτελούμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την οριστική διαγραφή του οχήματος, ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο και να γλιτώσετε ταλαιπωρία.

Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συλλέξετε τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας, καθώς και να κατεβάσετε τις απαιτούμενες εξουσιοδοτήσεις εδώ

Η ομάδα μας στη RE-CARS παραλαμβάνει τα αυτοκίνητα προς απόσυρση και ανακύκλωση, από όλη την Αθήνα και την περιφέρεια της Αττικής, καθώς και από αρκετές περιοχές της επαρχίας, όπως Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και ορισμένα Νησιά του Αιγαίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την αξία του οχήματός σας.

Εξοικονομήσετε χρήματα και συνδράμετε στην προστασία του περιβάλλοντος,
σήμερα αλλά και για πάντα!

Φόρμα Επικοινωνίας